Diensten

Automatisering

Bij Jacobs Consultancy kunt u terecht voor uw complete automatisering die wij invullen en beheren binnen drie disciplines: advies, hardware en software.

Advies
Wilt u een automatiseringssysteem opzetten maar wilt u hierover een gedegen advies? Dan bent u bij Jacobs Consultancy aan het juiste adres. 
Wij inventariseren uw informatiebehoeften en brengen deze behoeften in kaart, zodat wij u een  advies kunnen geven waar u ook daadwerkelijk iets aan heeft. Vervolgens stellen we een plan van aanpak op met te volgen stappen voor een goed eindresultaat. U gaat tenslotte niet automatiseren om te automatiseren. Met het juiste advies zal vanuit de automatisering een efficiëntieverbetering volgen.

Hardware
De basis van een goed werkend automatiseringssysteem is betrouwbare hardware. Jacobs Consultancy adviseert en levert u het merk en type hardware dat bij uw organisatie en automatiseringswensen past. 

Software
Stabiliteit, continuïteit en gebruikersvriendelijkheid, drie kernwoorden en een must bij de selectie en invoering van de juiste software binnen uw organisatie. Wij geven u advies over te selecteren software die is afgestemd op uw wensen en behoeften én leveren en installeren deze.

Systeembeheer

Heeft u een bestaand automatiseringssysteem maar wilt u niet de lasten van het onderhouden van het systeem? Jacobs Consultancy ontzorgt en onderhoudt het systeem zodat u hier optimaal gebruik van kunt maken.

Website en CMS-systemen

Bent u (startend) ondernemer en wilt u een website die past bij uw bedrijf? Jacobs Consultancy biedt u een eenvoudig CMS-systeem waarbinnen u de mogelijkheid heeft om uw eigen website te bouwen en te beheren. Wilt u liever een website laten bouwen? Ook dat is mogelijk! Wij hebben een breed netwerk met webdesigners en tekstschrijvers waardoor wij uw website van a tot z kunnen verzorgen.

Digibordtrainingen

Wilt u als onderwijsinstelling optimaal met uw digiborden kunnen werken? Jacobs Consultancy verzorgt effectieve digibordtrainingen voor medewerkers binnen het onderwijs. Op basis van uw vraag en behoeften geven wij training op maat.